Altijd op zoek naar oplossingen. Het best haalbare resultaat. Creatief en inventief. Vriendelijk en toegewijd. Een denker en doener. Sensitief. Dat maakt mij de trotse eigenaar van Bisonder Producties, een klein bedrijf met grote capaciteiten. Met de 'B' van Bisonder, zoals in mijn achternaam.

Mijn voorliefde voor letters en pixels, oftewel tekst en beeld, heb ik in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Als communicatieadviseur en (hoofd) redacteur heb ik alle aspecten van het vak geleerd: interviewen, schrijven, redigeren en (eind)redactie. Voor interne en externe media, long- en shortcopy. Maar ook: aansturen, onderhandelen, begeleiden, fijnslijpen, plannen en bewaken.

Fotografie en beeld hebben mij altijd gefascineerd. Goed beeld is alleen niet altijd te krijgen en bovendien niet goedkoop. Enkele jaren geleden vond ik de oplossing door het beeld gewoon zelf te gaan maken. Dan is het snel, betaalbaar en precies wat ik wil. Met inmiddels de nodige opleidingen achter de rug, heb ik mijn krachten gebundeld in Bisonder Producties. Krachten waar ik mijn huidige en toekomstige opdrachtgevers graag profijt van laat hebben.